top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 1 seizoen 2019-2020

Tweede prov.A.    :     ‘t Smulhoekje A.    -     Zandvoorde E.         10-6

Clubkampioen Frederik Vander Donckt, zonder krampen, behaalde een vier op vier en zette zo zijn titel kracht bij. De met buikvet spelende Jochen Ampoorter behaalde drie mooie zeges. Bart Decaestecker die voor de eerste maal als 40-plusser speelde, moest nog wennen aan het jong geweld van Zandvoorde en kon uiteindelijk twee maal winnen. Danny Kimpe moest de A-ploeg depanneren maar kon toch de negen op het bord zetten met één zege.


Derde prov.A.    :     Bistrant Spanje B.    -     Zandvoorde F.         6-10

Tegen de hoger geklasseerde spelers moest de B-ploeg maar nipt de duimen leggen. Stefan Devidt, op blauw-zwart niveau, kon drie scalpen binnen halen. Jonas Reynaert, Jurgend en Dieter Delbarge wonnen elk één maal. Er werden acht belles gespeeld, maar de Sorry-boys konden er maar drie binnen halen.


Derde prov.C.    :     Sinnaeve Poultry C.    -     Bredene A.         8-8

In een gelijk opgaande wedstrijd met tussenstanden van 4-4 naar 6-6 kondende Poultry-boys het niet afmaken. De twee nieuwe spelers Stefaan Roose ( drie zeges ) en Jan Vandecavey ( twee overwinningen ), begonnen prima aan het seizoen. Anthon Sinnaeve ( twee zeges ) kon ook bekoren. Fabrice Loones die na zijn hoogtestage in Spanje nog last had van zijn hematocrietwaarden, kon één zege behalen.


Vijfde prov.B.    :     Koekelare D.    -     Zandvoorde L.         6-10

Twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren, maar de jeugdploeg kon geen punten thuis houden. Klaas De Grande was in vorm en behaalde drie zeges. Ashano Rommelaere won de helft van zijn matchen. Niel Dingenen zat nog met zijn werk in het hoofd en behaalde één zege. Clubkampioen Warre Huyghebaert zat met zijn hoofd in de wolken en verloor al zijn matchen.


Tekst: Danny Kimpe

6 weergaven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page