top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 1 seizoen 2020-2021

Tweede prov.B.    :     ‘t Smulhoekje A.  -   Lauwe C.         5-11


Een moeilijke start in coronatijden met twee verdienstelijke spelers van de B-ploeg, Ruben Yde en Dieter Delbarge, die wel enkele sets konden veroveren, doch geen match konden winnen. Met een voltallige ploeg was er waarschijnlijk al een eerste zege binnen. Bart Decaestecker kon drie zeges binnenhalen, Jochen Ampoorter behaalde 2 op vier.


Derde prov.A.    :     Sinnaeve Poultry C.   -   Brugge B.         2- 14

Tegen een sterke tegenstander behaaldenAnthon Sinnaeve en Stefan Devidt elk één zege. Er werden nochtans vijf belles gespeeld, maar die werden allemaal verloren door Jan ( 1 ), Anthon ( 1 ) en Jurgend die er 2 verloor.


Vierde prov.C. : Sorry Koekelare D - Brugge D. 5-11


Het was eventjes aanpassen om alle coronaregels te volgen, maar al bij al is dat vlekkeloos verlopen.

Voor Kris Vandecasteele was het een eerste optreden voor Koekelare in de competitie. Bedankt Kris dat je wilde inspringen om ons uit de nood te helpen, ik vertrouw erop dat we je nog wel eens zullen mogen uitnodigen!

Laat me beginnen met het goede nieuws; er is nog volop ruimte voor verbetering! Hoewel ik kan zeggen dat gezien de klassementen van onze tegenstanders (één E6, één E4 en twee E2's) onze resultaten nog meevielen. Als fiere kapitein kan ik jullie vertellen dat Klaas 2 matchen heeft gewonnen, Ashano, Kris en ikzelf elk één. Daarenboven was het nog behoorlijk spannend in de meerdere belles die er zijn gespeeld. Het wordt nog wat zoeken om ons mannetje te kunnen staan, maar ik hoop dat we vriend en vijand nog versteld zullen laten staan van onze progressie! Iedereen dus met een goed gevoel naar huis, het waren toffe matchen, we hebben ons naar behoren verdedigd! Het was een eer om te mogen strijden voor TTC Sorry!!!


Tekst A en C ploeg: Danny Kimpe

Tekst D ploeg: Roeland Degrande

54 weergaven

Comments


bottom of page