top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 10 seizoen 2019-2020

Tweede prov.A.    :     ‘t Smulhoekje A.    -     Meulebeke C.         7-9


Een gelijkopgaande wedstrijd ( 1-1, 3-3, 5-5, 7-7 ), maar de laatste matchen  werden allebei verloren. Dit is met het “oog” op in de top vijf binnen te komen geen goede zaak. Bart Decaestecker was outstanding en won al zijn matchen. Jaron Pascal miste competitieritme en kon maar twee overwinningen halen. Frederik Vander Donckt ( één zege ) zag tengevolge van zijn oogontsteking balletjes in het rond vliegen. Jan Vandecavey speelde vier verdienstelijke wedstrijden.


Derde prov.A.    :     Bistrant Spanje B.    -     Kortrijk D.         10-6


Een belangrijke zege voor de Sorry-jongens die daardoor opschuiven naar plaats zeven. Na een snelle start met een 5-1 voorsprong kwamen de bezoekers nog terug tot 6-5 maar de thuisploeg maakte het nog mooi af op het einde met een mooie zege. Jochen Ampoorter, overgekomen om de B-ploeg te versterken, behaalde een vier op vier. Ruben Yde, Jochen Barzeele en Jonas Reynaert konden elk twee zeges binnenhalen.


Derde prov.C.    :     Sinnaeve Poultry C.    -     Zandvoorde H.         11-5


Dit zijn belangrijke punten in deze reeks waar een 7-tal ploegen onder elkaar gaan uitmaken wie er kan overleven in deze reeks. De C-ploeg is opgeklommen tot de zesde plaats maar er is maar drie punten verschil met de laatste plaats. Het 10-jarig toptalent Lotte Neytens sloeg onze jongens allemaal van tafel, waardoor Danny Kimpe, Stefan Devidt en Dieter Delbarge één match moesten prijs geven. Anthon Sinnaeve won twee maal.


Tekst: Danny Kimpe

8 weergaven

Comentarios


bottom of page