top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 10 seizoen 21-22


2prov.B. : Torhout A - 't smulhoekje A. 11 - 5


Tegen de buren van Toeroet was er bij de aanvang van de wedstrijd een beetje hoop om punten te pakken, daar de tegenstander maar met drie spelers aantrad. Maar onze hoop werd echter omgebouwd tot een afstraffing.

De ex-torhoutspelers Bart Decaestecker ( één gewonnen match ) en Frederik Vander Donckt ( enkele setjes ) moesten afdruipen tegen drie C-spelers. Jochen Ampoorter en Danny Kimpe konden zelfs geen set binnenhalen.


3prov.D. : Kuurne C. - Bistrant Spanje B 12 - 4


Een good old namiddagmatch in en tegen Kuurne deze speeldag met een teleurstellend resultaat tegen een op papier gelijkopgaande tegenstander. Het niveau van de corona-meter ging sneller de hoogte in dan deze van de bistrant boys!

Voor de wedstrijd zagen we het nog thans goed zitten, maar na enkele wedstrijden en een tussenstand van 6-2, waarbij er maar 7 sets gewonnen werden, zagen we al snel dat deze wedstrijd verloren ging worden. De verdiende nederlaag werd dan ook snel uitgewist door Jonas met een chocomelk en Dieter slurpte een Fristi naar binnen! Anthon smoefelde 2 croque monsieurs en Jochen dronk een vedetje. Op naar een beter resultaat!4prov.A. : Wenduine D - TTC Sorry Koekelare C 2 - 14


Na een last-minute herschikking van onze ploeg, die reeds met twee invallers zat (of moet ik ondertussen zeggen semi-vaste waarden?), vertrokken we gezwind van ons verzamelpunt naar Wenduine. Met we bedoel ik dan onze voorheen aangehaalde invallers Stefaan en zijn dochter Elise (sorry zus als dat niet juist is geschreven, je weet wel wie ik bedoel!), Jan Vandecavey die eerder geruisloos zijn invalbeurt begon (een Nissan Leaf, die groene jongen), Klaas mijn lieve zoon en ikzelf, chauffeur, mentale coach en invalide van dienst.

Jawel, in een dubbeltje met good old Danny aan mijn zijde heb ik mijn beste beentje een beetje té ver naar voor gestoken met als verdict: spierscheurtje in de kuit.

Bij deze, in mijn zwakste momenten: een hele dikke merci aan allen die het mogelijk maken dat onze ploeg blijft draaien, Jochen, Dina, Danny en alle invallers: hip hip hoera voor jullie!

Hip hip hoera ook voor onze score: 14-2. Jawel, beste volgers (sorry, lezers bedoelde ik), u heeft geen vlaag van dyslexie of een opstoot van verminderd bewustzijn, we behaalden een klinkende overwinning. Ik ga nu de wijze raad van velen onder jullie opvolgen en niet naar de klassementen van onze tegenstanders kijken (twee niet-geklasseerden en één E6, daarnaast nog een forfait). We deden wat we moesten doen, Jan en Stefaan speelden gezapig tegen de twee beginnelingen, enkel tegen Axel (hun piepjonge E6) werd het toch nog een match. Ze haalden alle punten binnen, tof! Elise beleefde de avond van haar leven; in vierde provinciale, jawel, behaalde ze twee overwinningen op drie matches. Dikke proficiat, goed gedaan meid. Nu reeds kan je zeggen dat jouw gemiddelde score pakken hoger ligt dan de mijne! Mits het behalen van een rijbewijs kan je mij als kapitein vervangen!? Klaas behaalde eveneens twee overwinningen maar liet een steekje vallen tegen Axel. Pas in de derde set liet hij zich eventjes van zijn beste kant zien en slechtte in geen tijd een groot puntenverschil. Achteraf gaf hij ook ootmoedig toe dat hij zichzelf niet genoeg had kunnen motiveren. Volgende keer beter broer!

Bij deze komen we aan het eind van dit mooie verhaal, rest me enkel nog te zeggen: tot ziens, en geniet nog van jullie dag! Roeland


Tekst A ploeg: Danny Kimpe

Tekst B ploeg: Jochen Barzeele

Tekst C ploeg: Roeland Degrande
14 weergaven

Comments


bottom of page