top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 10 seizoen 23-24

Vets.    :     Koekelare.    Nieuwpoort.              5 - 5


De jonge veteraan Stefan kon bij zijn eerste deelname de zege niet thuis houden. De thuisploeg moest een gelijkspel toestaan tegen Novus Portus. De lagere klassementen van de bezoekers konden profiteren van hun puntenvoordeel. Hans en Stefan behaalden één zege, Joris twee overwinningen + dubbel.



Tweede prov.A.    :     Koekelare A.    -     Wielsbeke D.              12 - 4


Een gemakkelijke zege tegen een degradatiekandidaat waarbij Jochen A een vier op vier haalde. Jeroen en Bart verloren elk één match. Fré zijn alcoholvrije biertjes van vrijdag lagen nog op zijn maag en hij behaalde twee overwinningen.



Derde provA.    :     Koekelare B.    -     Oostkamp A.              14 - 2


De derde in de stand kwam maar met drie spelers af. De B-ploeg walste over de bezoekers. Koen, Joris en Hans behaalden elk een drie op drie, Christophe moest tevreden zijn met één zege.



Derde prov.D.    :     Koekelare D.    -     Wenduine B.              11 - 5


Een broodnodige zege om nog kans te maken in het behoud om in derde te blijven, tegen een rechtstreekse tegenstander. Kapitein Anthon, overgekomen van de C-ploeg om de 

D-ploeg te versterken, verloor zelfs geen set. Dieter Bolle haalde drie hartjes/vlindertjes binnen, Dieter junior en Jonas elk twee zeges.



Vierde prov.B.    :     Koekelare E.    -     Zandvoorde K.              11 - 5


Een belangrijke zege voor de E-ploeg die is opgeschoven naar een vijfde plaats. Stefaan die zelfs een +0 kon laten noteren, moest maar één set prijs geven.

Ouderdomspensioen"deken" Omer, geen "pater" , won met al zijn wisselstukken drie maal. Ook Niel  die in bloedvorm is, kon drie zeges halen. Klaas speelde nog eens Sinterklaas op zijn bijna hoogdag met één picknickel.



Vijfde pro.C.    :     Koekelare F.    -     Meulebeke E.         8 - 8


De jeugdploeg moest in zijn laatste  twee matchen nog een gelijkspel toestaan. Elise kon haar laatste match in de Belle niet winnen, maar behaalde toch een drie op vier. Kapitein Roan dacht dat hij nog op kot was en behaalde één zege. Dante en Simon boekten elk twee overwinningen.




Tekst: Danny Kimpe











17 weergaven
bottom of page