top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 11 seizoen 2019-2020

Tweede prov.A.    :     Roeselare A.    -     ‘t Smulhoekje A.         12-4


De A-ploeg leed in de Rodenbachstad een zware nederlaag tegen een, op papier, gelijkwaardige tegenstander. De heenronde sloten ze af op een zevende plaats. Bart Decaestecker kon drie matchen binnenhalen. Frederik Vander Donckt behaalde één zege. Martijn Devlieger en Philip Caudron moesten tevreden zijn met enkele setjes. Allen op post voor de eerste match van de terugronde tegen Zandvoorde op 14/01/2020, want bij verlies zou het nog een lange, moeilijke terugronde kunnen worden.


Derde prov.A.    :     Kuurne C.    -     Bistrant Spanje B.         6-10


Een mooie zege van de B-ploeg tegen nummer twee in de stand, waardoor ook de B-ploeg op een zevende plaats staat na de heenronde. Jochen Ampoorter, overgekomen van de A-ploeg, was met zijn vier op vier de hoofdrolspeler. Ruben Yde won ook verdienstelijk drie zeges. Jochen Barzeele kon twee overwinningen binnenhalen en Koen Vandenberghe plaatste met één zege de negen op het bord.


Derde prov.C.    :     Lauwe F.    -     Sinnaeve Poultry C.         10-6


De C-ploeg kon geen punten terug huiswaarts nemen. Door deze nederlaag blijven de Sorry-boys op plaats negen staan. In deze spannende reeks is er een verschil van slechts 2 punten tussen plaats 6 en 12. Ook hier is de eerste match van de terugronde belangrijk met de verplaatsing naar Bredene. Anthon Sinnaeve, Dieter Delbarge en Jonas Reynaert behaalden elk twee zeges. Jan Vandecavey kon geen match winnen.


Tekst: Danny Kimpe

7 weergaven

Comments


bottom of page