top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 11 seizoen 22-23


Tweede prov.A. : Ieper. - Koekelare A. 9 - 7


Tegen middenmoter Ieper werden kostbare punten verloren.

Een onuitgegeven A ploeg moest op het laatste de zege aan Heuvelland laten want halfweg was het nog 4-4.

Een sterke Jochen Ampoorter ( 3 zeges ) kon nog de 8-7 op het bord zetten maar Bart Decaestecker ( 1 zege ) kon geen gelijkspel uit de brand slepen. Joris Gadeyne behaalde twee overwinningen, Glenn Vermote boekte één zege.

TTC.Koekelare sluit de heenronde af op een mooie gedeelde tweede plaats.



Derde prov.A. : Kuurne D. - Koekelare B. 4 - 12


Een volledige C-ploeg moest aantreden in de B-reeks, wat de nodige stress teweegbracht om de tweede plaats te behouden.

Bestuurder Danny bracht de ploeg op de gewenste bestemming, maar moest tevreden zijn met één zege. Jochen Barzeele zonder voetzorgen en Anthon Sinnaeve, verlost van zijn kwaaltjes, boekten elk vier overwinningen, Dieter Delbarge behaalde drie zeges.



Derde prov.C. : Zandvoorde G. - Koekelare C. FF 16 - 0


Wegens een tekort aan spelers FF gegeven



Vierde prov.A. : Bredene B. - Koekelare D. 5 - 11


Tegen een Bredene met drie spelers was het toch even bibberen bij de 5-6 stand maar dan werd er een versnelling hoger gespeeld en behaalden de Mote-jongens vijf zeges op een rij. Zo blijft de eerste plaats behouden.

Koen Vanthournout verloor geen matchen, Jan Vandecavey en Dieter Bolle moesten één match prijs geven. Niel Dingenen was verdienstelijk.



Vierde prov.B. : Brugge D. Koekelare E. 13 - 3


Elise Roose en Roeland De Grande konden een eerste E0 toevoegen aan hun palmares. Klaas De Grande won ook van een hoger geklasseerde speler. Invaller Simon Roose speelde vier mooie matchen maar kon geen zege behalen.



Vijfde prov.A. : Bredene C. - Koekelare F. 8 - 8


De eerste punten voor de jeugdploeg zijn binnen. Halfweg was de stand in evenwicht door twee overwinningen van Dante en Roan Willocx die een halve thuismatch speelden. Vincent Deschoenmaeker en Myro Willem-Mortier behaalden elk twee zeges na de pauze. Proficiat aan allen !



Tekst: Danny Kimpe









26 weergaven
bottom of page