top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 11 seizoen 23-24

Vets.    :     Meulebeke.    -     Koekelare.              4 - 6


De moeilijke verplaatsing naar Meulebeke werd pas op het einde beslecht. Na gelijkopgaande scores konden Hans ( drie zeges ) en Joris ( twee zeges ) de punten terug meenemen naar Koekegem. Omer was ook mee als derde man.



Tweede prov.B.    :     Wielsbeke B.    -     Koekelare A.              13 - 3


Tegen de leider had onze A-ploeg niet veel in de pap te brokken. De winterstop komt op het juiste moment om de batterijen terug op te laden. Jochen A en Fré reden rond met een platte Duracell, Bart was voor 1/4 opgeladen en Jaron voor de helft.



Derde prov.A.    :     Wielsbeke E.    -     Koekelare B.              3 - 13


De oudspelers van Eernegem wonnen gemakkelijk aan de Leie en staan nu vast op de tweede plaats. Joris moest tot het uiterste gaan om een E2 te kloppen maar behaalde toch een vier op vier, net zoals Glenn. " OCMW-werker " Bibi had een sociale dag en liet één match aan de tegenpartij. Invaller Jens kon twee vissen uit de rivier halen.



Derde prov.B.    :     Zandvoorde F.    -     Koekelare C.              16 - 0 FF


Voor de terugronde is het oppassen geblazen want er zijn maar drie punten verschil met de degradatieplaatsen



Derde prov.C.    :     Oostende D.    -     Koekelare D.              13 - 3


Oostende had zich versterkt met een C6 om toch niet in de degradatiezone terecht te komen. Op vraag van Dieter en Stefan mag ik geen grapje schrijven over hun " prestatie ".

Ikke kon één pladijs vangen maar moest een tweede terug in zee gooien na 9-3 voorsprong in een set. Anthon won twee kiekens met zwemvliezen.



Vierde provo.    :     Woudpalet   -     Koekelare F.              16 - 0

Tegen de leider kon alleen Omer een belle spelen. Roeland, Klaas en Niel die toch enkele setjes wonnen, keerden terug met een lege vismand.



Tekst: Danny Kimpe











23 weergaven
bottom of page