top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 12 seizoen 2019-2020

Tweede prov.A.    :     Zandvoorde E.    -     ‘t Smulhoekje A.         9-7


Een pijnlijke nederlaag tegen de voorlaatste in de stand waardoor de Sorry-boys in de gevarenzone komen om te degraderen. Frederik Vander Donckt en Philip Caudron waren op niveau met drie zeges. Bart Decaestecker had een off-day en behaalde maar één zege. Jurgend Delbarge moest tevreden zijn met enkele setjes


Derde prov.A.    :     Zandvoorde F.    -     Bistrant Spanje B.         5-11


De B-ploeg gaat door op zijn elan van de heenronde en klopt nu ook de vierde in de stand. Zo schuiven ze op naar een zesde plaats. Jochen Barzeele, Jonas Reynaert en Koen Vandenberghe wonnen elk drie matchen. Ruben Ide kon twee zeges halen.


Derde prov.C.    :     Bredene A.    -     Sinnaeve Poultry C.         6-10


Een belangrijke zege in het degradatieduel waarin zeven ploegen strijden om niet op de laatste twee plaatsen terecht te komen. Een gelijkopgaande wedstrijd ( 2-2, 4-4, 5-5, 6-6 ) en dan konden Anthon Sinnaeve en Dieter Delbarge met elk twee zeges de 6-8 scoren, waarna Danny Kimpe en Stefan Devidt het met elk drie zeges afmaakten.


Vijfde prov.B.    :     Zandvoorde L.    -     Koekelare D.         7-9


Een mooie zege van de jeugdploeg tegen de tweede in de stand. Vanaf het begin namen ze de leiding en die stonden ze niet meer af.

Roeland De Grande en Ashano Rommelaere wisten drie maal te winnen. Klaas De Grande boekte twee zeges en Robbe Schepens mocht ook proeven van een verdienstelijke zege.


Tekst: Danny Kimpe

8 weergaven

Commenti


bottom of page