top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 12 seizoen 21-22


2prov.B. : 't smulhoekje A. - Nieuwpoort A 9 - 7


Een wedstrijd op leven of dood, die moest gewonnen worden om nog kans te maken om in de tweede provinciale te blijven. De kustjongens starten het best en stonden halfweg met 3-5 voor.

Na de pauze werden de sluizen van de Ganzepoot volledig open gezet en konden de Sorry-boys hun water lozen in de Noordzee. Bij het ingaan van de laatste twee wedstrijden was de stand 8-6 in het voordeel van de thuisploeg. In een spannende eindfase verloor Jaron Pascal ( 3 zeges ) zijn laatste wedstrijd waardoor alle druk op kapitein Bart Decaestecker kwam te liggen. Bart ( 2zeges ) moest al zijn gewicht in de schaal leggen en uiteindelijk won hij in de belle met 11-9. Frederik Vander Donckt en Jochen Ampoorter wonnen eveneens 2 wedstrijden.


3prov.D. : Bistrant Spanje B - Jabbeke B 11 - 5

De B ploeg kon eindelijk nog eens aanknopen met een zege.

De eindstand laat het niet zien, maar het geluk lag toch bij de thuisploeg. Er werden namelijk 6 belles gespeeld waarbij er 5 in het voordeel van onze jongens werden gewonnen.

Vooral Jonas (3 zeges) had er zin in. Al zijn partijen werden beslecht in de 5de set! Ruben (4 op 4) en Dieter (3 op 4) waren op de afspraak. Dit kon niet gezegd worden van kapitein Jochen die zich 2 keer liet ringeloren.

Met deze overwinning komen de bistrant boys steviger in de middenmoot van het klassement te staan.4prov.A. : TTC Sorry Koekelare C - Zandvoorde J. 4 -12

Tekst A ploeg : Danny Kimpe

Tekst B ploeg : Jochen Barzeele

9 weergaven

Comments


bottom of page