top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 12 seizoen 22-23


Tweede prov.A. : Wielsbeke C. - Koekelare A. 9 - 7


Langs de linkeroever van de Leie vertrokken onze jongens huiswaarts met lege handen, na een nipt verlies. Halfweg stonden ze 6-2 achter maar in het tweede deel konden ze nog terug keren tot 7-7.

Bart Decaestecker behaalde twee zeges, Frederik Vander Donckt één, doch in de laatste match konden ze geen punten meer pakken. Jochen Ampoorter en Koen Feys behaalden twee overwinningen.



Derde prov.A. : Mandelhoek C. - Koekelare B. 9 - 7


De strijd om de tweede plaats tegen Mandelhoek en Oostkamp is ingezet.

De B-ploeg moest vanaf de eerste wedstrijd achtervolgen en kwam zelfs op 8-3 in het krijt te staan, maar van de laatste vijf wedstrijden werden er nog vier gewonnen en zo kwam de stand plots op 8-7 te staan.

Kapitein Joris Gadeyne ( 2 zeges ) verloor zijn laatste match in de belle en kon daardoor geen gelijkspel uit de brand slepen. Hans Verplancke en Ruben Yde behaalden twee overwinningen, Jens Tylleman één zege.



Derde prov.C. : Lauwe E. - Koekelare C. 5 - 11


Langs de heerweg van Roncq naar Kortrijk ligt de Dronckaertstraat, de thuisbasis van de tegenstanders. De tweede in de stand beet in de zandlemige grond tegen de sterke B-ploeg die nog iets te vereffenen had van de heenronde.

Man in vorm Jochen Barzeele pakte vier stuten met kaas en ham,chauffeur Anthon Sinnaeve, één kop, maar kon wel acht stuten met gehakt verorberen, en plaatste de negen op het bord. Danny Kimpe en Dieter junior elk drie boterhammen met préparé.



Vierde prov.A : Damme D. - Koekelare D. 1 - 15


De D-ploeg, die leider is, had geen problemen met de derde.

Jan Vandecavey 4 Icetea, Dieter Bolle 4 karmelieten en Stefaan Roose 4 cornets, wonnen hun matchen. Koen Vanthournout, de cyclocrosser moest één fiets laten staan tegen van(sweeck)hee.



Vierde prov.B. : Oostende G. - Koekelare E. 9 - 7


De E-ploeg moest door afzegging in laatste instantie met drie spelers naar de kust.

We moeten dringend punten halen om de ploeg in vierde prov. te kunnen houden.

In een sterke reeks tegen een haalbare tegenstander, een jammerlijke nederlaag die ons zuur kan opbreken. Jurgend Delbarge boekte vier zeges, Klaas De Grande twee overwinningen en Roeland De Grande één bloementuil.



Vijfde prov.A. : Damme F. - Koekelare F. 15 - 1


Een verdienstelijke jeugdploeg kon in de laatste match met Elise Roose één zege boeken. Simon Roose won enkele setjes. Myro Willem Mortier en Vincent Deschoenmaeker verloren eervol.


Tekst: Danny Kimpe









29 weergaven
bottom of page