top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 14 seizoen 22-23


Tweede prov.A. : Mandelhoek B. - Koekelare A. 8 - 8


De strijd om de tweede plaats leverde een gelijkspel op. De A-ploeg moest in laatste instantie met drie spelers naar de fusieclub Izegem/Ingelmunster door afzegging Frederik.

Koekelare begon goed aan de wedstrijden en liep zelfs uit naar 1-4, 2-5, 5-8. Er was bijna een grote verrassing in de maak met drie spelers. Ook het gelijkspel is al een prachtig resultaat met Koen Feys in de hoofdrol die een sterke prestatie neerzette met een 4 op 4

Bart Decaestecker en Jochen Ampoorter boekten elk twee overwinningen.



Derde prov.A. : Oostende E. - Koekelare B. 3 - 13


De Koekelaarse “ Eernegemnaars “ behouden hun tweede plaats in de stand, na een gemakkelijke zege in Oostende, koningin der badsteden.

Joris Gadeyne en Hans Verplancke behaalden elk vier zeges, Christophe Clauw drie overwinningen. En Stefaan Roose 2 op 4.



Derde prov.C. : Oostende D. - Koekelare C. 12 - 4


De kustjongens waren te sterk voor de Motejongens die met lege handen terug huiswaarts keerden. Jochen Barzeele kon twee wedstrijden binnen halen, Stefan Devidt en Anthon Sinnaeve één, Dieter Bolle speelde verdienstelijk.



Vierde provA. : Oostduinkerke G. - Koekelare D. 0 - 16


Van de voorlaatste in de stand moest de leider in de reeks niet bang zijn.

Elise Roose, overgekomen van de jeugdploeg, speelde zeer goed in de hogere reeks en behaalde een 4 op 4, net zoals Danny Kimpe, Jan Vandecavey en Koen Vanthournout die een set moest geven door verblinding van de zon, ook al waren de gordijnen dicht.



Vierde prov.B. : Damme C. - Koekelare F. 16 - 0


Een moeilijke verplaatsing naar de leider in de reeks werd afgestraft met een FF-score maar toch werden er enkele belles gespeeld. Volgende week belangrijke match tegen Diksmuide om in vierde prov. te kunnen blijven !

Niel, Klaas, Roeland en Koen, bedankt voor de inzet.



Vijfde prov.A. : Knokke-Heist. - Koekelare F. 7 - 9


Na een nipt verlies tegen de leider vorige week, werd op verplaatsing de vierde in de reeks overwonnen. De jeugdwerking van TTC Koekelare door trainer Bart begint zijn vruchten af te werpen. Kapitein Roan Willocx behaalde 4 op 4, Simon Roose en Vincent Deschoenmaeker twee zeges en Myro Willem Mortier één overwinning.

Dank aan de bestuurder voor de rit naar het verre Knokke.


Tekst: Danny Kimpe









21 weergaven
bottom of page