top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 14 seizoen 23-24

Vets.    :     Wielsbeke A.    -     Koekelare A.              3 - 7


Een avondje uit op woensdag. Aankomst speelzaal : 19u52, vertrek Gaverbeek : 1u, aankomst thuis : 1u50. Na een lange weg met omleidingen won Koekegem nog vlot met 3-7. Joris behaalde drie zeges, Hans twee en Omer éėn.



Tweede provA.    :     Brugge A.    -     Koekelare A.              10 - 6


Onze A-ploeg moest terug een paar spelers missen. Nochtans, op papier, was er een mogelijkheid om minstens een gelijkspel uit de brand te slepen. De Motejongens konden 

Nog aanklampen tot 5-5, maar dan was de pijp uit. Jaron behaalde drie zeges, Fré 2op 4, Jochen moest tevreden zijn met één zege en Stefaan speelde eervol.



Derde provA.    :     Brugge B.     -       Koekelare B.              3 - 13


Door de reglementen kon er geen speler van Koekelare doorgeschoven worden naar de

A-ploeg,  waarbij de B-ploeg sterk stond tegen de Bruggelingen. Koen en Hans behaalden een vier op vier, Joris drie zeges en Stefaan twee overwinningen.



Derde provo.C  :     Mandelhoek D.    -     Koekelare C.              8 - 8


Een sterke prestatie van de C-ploeg tegen de leider. De opwarming met de nieuwe trainings gaf een boost waardoor de thuisploeg direct moest achtervolgen van 0-2 naar

3-6, maar toch kon die nog gelijkkomen bij 6-6. Jonas ( twee zeges ), pas thuis van de barbier, kon terug een voorsprong op het bord plaatsen en een zeer sterke Dieter  met drie overwinningen, plaatste de acht op het bord. Anthon ( twee zeges ) en Jochen ( éėn zege ) konden het niet afmaken in hun laatste match.



Derde provo.    :     Kuurne C.    -     Koekelare D.              12 - 4


In de strijd om plaats 8 waren de Motejongens niet op de afspraak. Danny en Jan behaalden elk twee overwinningen, Koen en Omer konden enkel setjes bemachtigen.



Vierde provo.    :     Brugge D.    -     Koekelare E.              5 - 11


Door deze zege komt de E-ploeg op een mooie vijfde plaats. De " oude " jeugdploeg boekte een belangrijke zege met " chauffeur, kapitein, houthakker " en zijn zoon Klaas die elk twee bomen omlegden. Niel was terug in vorm en moest zelfs maar éėn setje prijs geven in zijn vier gewonnen matchen. De " oudste ", Elise, van onze jonge opkomende talenten kapte drie boompjes om.



Vijfde provo.    :     Brugge E.    -     Koekelare F.              9 - 7


De jeugdploeg kon het niet afmaken tegen de thuisploeg die nochtans maar uit drie spelers bestond. Dante, Robbe en Vincent behaalden elk één overwinning, Myro was de speelvogel van dienst.



Tekst: Danny Kimpe











49 weergaven
bottom of page