top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 15 seizoen 2019-2020

Tweede prov.A.    :     Jabbeke A.    -     ‘t Smulhoekje A.         11-5


Tegen de leider werd er maar liefst 4h30min. gespeeld en na zes belles met elk drie winners, konden de frituurjongens verder feesten in de schatzifuif. Een verdienstelijke Jochen Ampoorter won twee matchen, Bart Decaestecker, Jaron Pascal en Philip Caudron elk één.



Derde prov.A.    :     Oostende B.    -     Bistrant Spanje B.         11-4


De Bistrant-boys konden tegen de koploper in het zog blijven tot halverwege maar moesten dan de rol lossen. Ruben Yde won twee matchen, Koen Vandenberghe en Jochen Barzeele behaalden elk één zege en Stefaan Roose was tevreden met enkele setwinsten.



Derde prov.C.    :     Jabbeke C.    -     Sinnaeve Poultry C.         8-8


Twee gelijkwaardige ploegen verdeelden de punten. Na gelijkopgaande scores, kwam de Sorry-ploeg 5-8 voor en lag de zege binnen handbereik, maar “versterking” Danny Kimpe had een volledige off-day, verloor drie belles en kwam depri naar huis met nul zeges. Dieter Delbarge sloeg de Jabbekenaars van het kastje naar de muur en boekte vier mooie zeges. Ook Stefan Devidt behaalde drie mooie overwinningen en Jan Vandecavey won één maal.



Vijfde prov.D.    :     Oostende G.    Koekelare D.         8-8


De derde en vierde in de stand maakten er een spannende wedstrijd van na gelijkopgaande matchen van 3-3, 5-5, 7-7, tot uiteindelijk 8-8.  Een verdienstelijke Ashano Rommelaere kon drie zeges binnenhalen. Roeland De Grande en Niel Dingenen boekten een twee op vier en Klaas De Grande had een mindere dag met één zege.


Tekst: Danny Kimpe

10 weergaven
bottom of page