top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 15 seizoen 21-22


2prov.B. : Atanis Kortrijk B. - TTC Sorry A 6 - 10


Deugddoende en broodnodige overwinning tegen de mannen van Kortriek.

Dit keer wel een goede start van onze jongens die uitliepen naar 1 - 4. Helaas kon alweer de kloof niet behouden worden en kwam de thuisploeg sterk terug tot 5 - 5. Het was een sterke kapitein Bart die toch de inzet leidde tot een slotoffensief. Met een 4 op 4 had hij een groot deel in de uitoverwinning. Frederik en Jochen lieten zich ook niet doen met elk 3 winstpartijen. Invaller Jonas, die voor de match eerst het land had doorkruist, kon geen match verzilveren.

In de stand huppelt onze A ploeg over de kortrijkzanen met een belangrijke winstmatch meer.
3prov.D. : Lauwe E - TTC Sorry B 13 - 3

Een match waar ik weinig woorden aan wil spenderen, dankzij de flauwe thuisspelers.

Bij het begin van de wedstrijd konden we gelijke tred houden (3 - 3), maar toen vonden 2 thuisspelers dat het genoeg was en met veel theatraal gedoe en vooral onsportiviteit had onze ploeg er genoeg van. Douchen, inpakken en wegwezen.4prov.A. : Zandvoorde H - TTC Sorry C 6 - 10


Voor onze versterkte C-ploeg (D4 D6 E0 E0) stond een verplaatsing naar Zandvoorde (D4 D4 D6 E4) op het programma.

Met opgeblonken paletjes en mooi gestreken sorry-truitjes bekampten we de kandidaat-kampioen in de reeks met (groene) verve. Halfweg kleurden de truitjes en bordjes rood voor de thuisploeg, van 0-6 naar 2-6.

De tweede wedstrijdhelft behielden we de kloof van vier winstmatchen meer (onder meer door het winnen van zes van de acht belles), een mooie 6-10 was het verdict.

Aan de staart van het klassement, laten we zo twee andere ploegen kwispelen.

Stefan scoorde een drie op vier , Anthon legde er vier over de knie, Stefaan twee en Jan één.Tekst A en B ploeg : Jochen Barzeele

Tekst C ploeg : Anthon Sinnaeve


6 weergaven
bottom of page