top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 16 seizoen 21-22


2prov.B. : Paletje A - TTC Sorry A 14 - 2


De A-ploeg kon niet stunten tegen de tweede in de stand en moest met zware cijfers terug naar het thuisfront. Volgende match in Meulebeke moeten de punten naar Koekelare gebracht worden want anders is er kans dat er een retourticketje naar derde volgt.

Bart Decaestecker en Ruben Yde konden geen match winnen. Frederik Vander Donckt en Jochen Ampoorter wonnen één match.3prov.D. : Paletje C - TTC Sorry B 6 - 10

In de Rodenbachstad kon de laatste in de stand nog gelijke tred houden tot halfweg, met een tussenstand van 4-4. Kapitein Danny moest zijn verkleumde spelers oppeppen met een Rodenbach en een lichte “ pers “ druk in de onderkoelde sporthal. Na de rust was er een supporter van de Sorry-ploeg aangeland, waarna ze nog 6 van de 8 matchen wonnen. Danny Kimpe en Jonas Reynaert behaalden elk drie overwinningen, Stefan Devidt en Stefaan Roose behaalden elk 2 op 4.


4prov.A. : TTC Sorry C - Damme B. 5 - 11


De C-ploeg was gastheer voor Damme B, een team die we met onze 3 beker-musketiers een week eerder uitschakelden in de bekercompetitie.

Het werd een damspel met pakken en terugpakken tot 4-6, maar dan lukten de –op papier ook sterkere- bezoekers een dubbel, en met een Damse Vaart denderden ze verder naar een 5-11 eindstand.

Anthon scoorde een drie op vier, de kwieke ouderdomsdeken van de Delbarge-familie Jürgend haalde twee matchen binnen, de voltallige Degrande-familie Klaas en Roeland speelden verdienstelijk maar konden helaas geen match verzilveren.

Binnenkort revanche want Damme D staat nog op het menu in de reeks, we zullen onze kop ervoor leggen!Tekst A en B ploeg : Danny Kimpe

Tekst C ploeg : Anthon Sinnaeve


10 weergaven

Коментарі


bottom of page