top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 16 seizoen 22-23


Tweede prov.A. : Oostduinkerke B. - Koekelare A. 16 - 0 FFDerde prov.A. : Meulebeke D. - Koekelare B. 3 - 13

Het puntenverschil in de rangschikking kan je ook zien in de uitslag die geboekt werd.

Aan de oevers van de Devebeek behaalden Joris en Koen een vier op vier. Ruben verloor één match in de belle en Jochen B. moest twee matchen prijs geven.


Derde provinciale.C. : Smude A. - Koekelare C. 6 - 10

De verplaatsing naar " Smude in de volksmond " is altijd een derby op het heetst van de naald. Een gelijkopgaand wedstrijdverloop met halfweg een 4-4 stand. Na de 6-6 stand pikte de C-ploeg vier spelletjes op rij.

Stefan Devidt en Anthon Sinnaeve boekten elk drie zeges. Dieter en Jurgend Delbarge hielden elkaar in evenwicht met elk twee zeges waardoor er geen huishoudelijke steekspelen konden ontstaan.


Vierde provinciale.A. : Houthulst D. - Koekelare D. 5 - 11

De leider in de reeks liet geen steek vallen bij de woudpaletten. Recreant Lindsey Hosten kon direct, als nieuwkomer, twee matchen winnen en verloor nipt een belle.

Jan Vandecavey, Stefaan Roose en Robbe Crombez wonnen elk drie maal.


Vierde provinciale.B. : Oostduinkerke F. - Koekelare E. 16 - 0

Tegen een sterke kustploeg kwamen ouderdomsdeken Roeland en de jeugdspelers een voetje te kort. Er werd een traantje van de wang geveegd maar Elise en Simon Roose speelden mooie matchen. Vader en zoon De Grande moesten met lege handen huiswaarts.


Vijfde prov.A : Smude C. - Koekelare F. 11 - 5

Na twee overwinningen op rij moest de jeugdploeg zijn meerdere erkennen in de derby van de Westhoek. Kapitein Roan Willocx kon wel drie matchen winnen en zelfs E6spelers verslaan. Dante Willocx behaalde twee zeges en won ook van een E6. Vincent Deschoenmaecker en Myro Willem Mortier verloren eervol.


Tekst: Danny Kimpe

16 weergaven

Comments


bottom of page