top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 17 seizoen 22-23


Tweede prov.A. : Koekelare A. - Jong Gullegem G. 11 - 5

De thuisploeg kon direct een kloof slaan naar 5-1 waardoor de bezoekers moesten achtervolgen en niet meer in staat waren het gat dicht te smashen.

Een sterke Jochen Ampoorter behaalde een vier op vier. Jaron Pascal boekte drie zeges. Bart Decaestecker en Frederik Vander Donckt moesten twee matchen prijs geven.


Derde provinciale.A. : Koekelare B. - Locomotief Gullegem. 14 - 2

De tweede in de stand had geen moeite tegen de laatste die alleen E-spelers kon opstellen. Koen Feys, Joris Gadeyne en Christoph Clauw behaalden vier zeges. Dieter Bolle behaalde twee op vier.


Derde provinciale.C. : Koekelare C. - Oostduinkerke E. 13 - 3

Een Oostduinkerke met drie spelers kon nog aanklampen tot 3-3 maar verloor dan tien spelletjes na elkaar. De C-ploeg komt zo op 1 puntje van de tweede plaats.

Jens Tylleman en Ruben Yde behalen elk drie op drie, Stefaan Roose boekt twee zeges en Anthon Sinnaeve één overwinning.


Vierde provinciale.A. : Koekelare D. - Oostende H. 16 - 00 af


Vierde provinciale.B. : Koekelare E. - Knokke-Heist. 14 - 2


Een versterkte thuisploeg moest winnen om het behoud in vierde provinciale te bewerkstellen. De tweede in de stand beet in het zand tegen de Motejongens.

Senior en junior Delbarge speelden elk vier overwinningen bij elkaar. Ouderdomsdeken Jurgend moest wel minder sets geven aan de tegenstander dan Dieter. Stefan Devidt en Jan Vandecavey wonnen elk drie matchen.


Vijfde prov.A. : Koekelare F. - Zandvoorde L. 15 - 1

De jeugdploeg met kapitein Roeland De Grande ( twee zeges ) boekte hun derde zege. De jeugdspelers Elise Roose, Dante en Roan Willocx deden beter dan hun kapitein en behaalden elk drie op drie.


Tekst: Danny Kimpe

25 weergaven

コメント


bottom of page