top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 18 seizoen 21-22


2de prov.B. : TTC Sorry A. - Oostduinkerke B. 8 - 8

De garnaalvissers kwamen met drie spelers, dus was er hoop op een broodnodige zege. De bezoekers waren echter niet gekomen om zich zomaar gewonnen te geven. Een sterke start leidde tot een 0-3 voorsprong maar door de FF van één speler kon de thuisploeg aanklampen tot 3-5. Na een spannende nek aan nek race in het tweede deel, met tussenstanden van 6-6 en 7-7, kwam er als eindresultaat een gelijkspel. Jochen Ampoorter behaalde een twee op drie, Bart en Frederick een één op drie. Ruben moest tevreden zijn met enkele setjes.3de prov D. : TTC Sorry B. - TTC Mandelhoek C. 2 - 14

Tegan een veel sterkere tegenstander met C-spelers, was de Sorry-ploeg blij dat er geen FF cijfers op het bord stonden op het einde. Danny Kimpe en Stefaan Roose konden zelfs de scalp van een C6 binnen rijven. Stefan Devidt moest zich tevreden stellen met enkele setjes en invaller en recreant Koen Vanryckeghem speelde eervol.


4de prov. A. : TTC Sorry C. - Damme D. 1 - 15

Op papier twee gelijkwaardige ploegen maar in realiteit was het toch even schrikken. De thuisploeg kon geen vuist maken tegen de betere spelers van Damme. Klaas De Grande kon de eer redden met één overwinning. Niel Dingenen, Roeland De Grande en Elise Roose moesten tevreden zijn met enkele setjes.


Tekst A, B en C ploeg : Danny Kimpe8 weergaven

Comentarios


bottom of page