top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 18 seizoen 22-23


2de prov.A Jong Gullegem E - Koekelare A 00-00 af


3de prov.A. : Palletje Roeselare B. - Koekelare B. 4 - 12

De overgekomen " Ichtegemmers " behaalden een gemakkelijke zege in Roeselare. Een uitstekende Robbe Crombez "E4" behaalde drie mooie zeges tegen hoger geklasseerden.

Koen Feys boekte een vier op vier. Joris Gadeyne behaalde drie overwinningen en Hans Verplancke moest tevreden zijn met 50%.

Volgende week de ongeslagen leider tegen onze B-ploeg die tweede staat en zijn huid duur wil verkopen.


3de prov.C. : Palletje C. - Koekelare C. 6 - 10


De Rodenbachjongens konden nog aanklampen tot 6-7 maar verloren dan de laatste drie spelletjes. De C-ploeg blijft zo ook meedraaien aan de top en strijdt tegen vier ploegen voor de tweede plaats.

Glenn Vermote en Ruben Yde behaalden elk vier overwinningen. Christophe Clauw boekte twee zeges en Dieter Bolle moest tevreden zijn met enkele setjes.


4de prov.A. : Jabbeke C. - Koekelare D. 9- 7

Door de nipte nederlaag in Jabbeke komen beide ploegen met 46 punten op een gedeelde eerste plaats. De Motejongens die de meeste sets gewonnen hebben, staan er gunstiger voor dan de tegenstander. Doordat de heenmatch met 10-6 werd gewonnen, was het belangrijk om minimum 7 overwinningen te halen, na tussenstanden van 3-1, 3-4, 6-5, kon kapitein Jochen Barzeele (3 zeges) de 7 op het bord plaatsen in de laatste match. Anthon Sinnaeve boekte twee zeges, Dieter Delbarge en Stefan Devidt elk 1 bloementuin.


4de prov.B. : Nieuwpoort B. - Koekelare E. 3 - 13


De versterkte E-ploeg moest aanvankelijk enkele matchen aan de tegenstander laten maar dan schoten Stefaan Roose en Koen Vanthournout wakker en zo behaalden ze elk drie zeges. Ook Jan Vandecavey behaalde drie overwinningen, Danny Kimpe behaalde een vier op vier.

Door de zege van Diksmuide zullen we onze E-ploeg nog enkele keren moeten versterken.


5de prov.A. : Jabbeke D. - Koekelare F. 14 - 2

De jeugdploeg moest tegen de tweede in de stand zijn meerdere erkennen. Alleen kapitein Klaas De Grande kon twee zeges binnenhalen. Elise Roose, Roan Willocx en Robbe Vandenberghe moesten tevreden zijn met enkele setjes.


Volgende vier speeldagen worden belangrijk om of kampioen te spelen of de tweede plaats te bemachtigen en ook om niet te degraderen met de E ploeg.

We hopen op zoveel mogelijk spelers om een mooi seizoen te kunnen afsluiten en Jochen slapeloze nachten te besparen.


Tekst: Danny Kimpe

22 weergaven

Comments


bottom of page