top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 18 seizoen 23-24

Vets.    :     KoekelareA.    HouthulstA.              9 - 1


Houthulst was afgezakt met een zwakke ploeg. Het was dan ook snel over en uit.

Joris en Hans behaalden drie overwinningen, Koen twee zeges.



Tweede prov.A.    :     Oostende B.    -     Koekelare A.              12 - 4


Jochen A moest in laatste instantie afzeggen waardoor de Motejongens met een onvolledige ploeg naar Oostende trokken. De tweede in de stand kon direct afstand nemen en Koekelare kwam niet in het stuk voor.

Koen en Bart één vis, Fré won er twee op vier.


Derde prov.A.    :     Zandvoorde I.    -     Koekelare B.              10 - 6


De tweede in de stand liet zich ringeloren tegen een degradatiekandidaat. Na een sterke start van 1-5 waren de hersenen van de quizploeg in ruststand en de bevelen naar armen en benen geblokkeerd. De thuisploeg won tien matchen op rij. 

Joris behaalde 75% maar kon één gemakkelijke vraag niet beantwoorden. Jochen moest twee antwoorden schuldig blijven. Ruben was met 25% nog in slaapmodus. Dieter was op zoek naar wederhelften maar kwam zonder naar huis.



Derde prov.B.    :     Heule A.    -     Koekelare C.              6 - 10


De C-ploeg kon snel een kloof slaan naar 1-6 en was snel zeker van  de drie punten. Zo kwamen ze in de rangschikking op de derde plaats.

Stefan, Anthon en Dieter behaaldenelk drie overwinningen, Jurgend één zege.



Derde prov.C.    :     St-Paulus A.    -     Koekelare D.              4 - 12

Om nog kans te maken op eventueel behoud in derde, moest er gewonnen worden tegen de laatste in de stand. Vanaf 3-5 wonnen de Koekelareboys zeven matchen op rij en was de buit binnen.

Professor Jonas behaalde vier toga's, klusjesman Stefan drie truwelen en Danny de pensionada drie wisselstukken, Rode kruis afgevaardigde Koen kon twee herstellingen tot een goed einde brengen.



Vierde prov.B.    :     Oostende H.    -     Koekelare E.              12 - 4


De E-ploeg kon aanklampen tot 3-2 maar moest dan de rol lossen tegen een nochtans evenwaardige tegenstander. Er zal de komende weken moeten gewonnen worden om testmatchen te vermijden.

Dante behaalde twee mooie overwinningen, Simon en Klaas één zege. Chauffeur Roeland kwam zonder benzine te zitten en verloor al zijn matchen.


Tekst: Danny Kimpe











33 weergaven
bottom of page