top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 19 seizoen 22-23

Tweede prov.A. : Torhout B. - Koekelare A. 3 - 13

De derby werd gemakkelijk gewonnen door de A-ploeg ( ex Torhoutspelers ) die vroeger bij de Sportlineploeg het grote geld verdienden. De tegenstander "Hristo", wat drager van Christus betekent, legde zijn kruis al neer na twee nederlagen en gaf dan FF.

Bart Decaestecker kon twee tulpen op zijn hoed steken. Jochen Ampoorter behaalde drie op drie en Jochen Barzeele won twee sparappels op drie. Frederik Vander Donckt nam vier bloemtuilen mee naar huis.


Derde provinciale.A. : Koekelare B. - Wenduine A. 7 - 9

De leider uit de reeks kwam met een ploeg waarmee een gelijkspel mogelijk was. De thuisploeg kwam vanaf de eerste match op achterstand, kwam dan nog op gelijke hoogte maar moest uiteindelijk de rol lossen. Op het einde, bij een 7-8 stand, was er nog een gelijkspel mogelijk, maar een sterke Koen Feys ( drie zeges ) moest zijn laatste match gewonnen geven. Kapitein Joris Gadeyne behaalde een twee op twee. Hans Verplancke en Ruben Yde moesten zich tevreden stellen met één overwinning.


Derde provinciale.C. : Koekelare C. - Zwevegem B. 7 - 9

De C-ploeg kon geen gebruik maken van de nederlagen van de ploegen die juist voor hen stonden om de tweede plaats te grijpen. Een uitstekend spelende Christoph Clauw behaalde vier zeges. Jens Tylleman ( twee zeges ) moest na een " psychologische "

wedstrijd de zege laten aan iemand die dringend naar de psychiater moet.

Kapitein Anthon Sinnaeve kon wegens ziekte niet zijn volle kracht gebruiken en moest tevreden zijn met één zege. Omer Tylleman behaalde bijna de scalp van een D6 maar moest zich toch nog gewonnen geven na drie setpunten.


Vierde provA. : Torhout E. - Koekelare D. 0 - 16

De leider in de reeks had geen moeite met de voorlaatste in de stand.

Onze " Jezus " Jonas Reynaert kwam vanuit het verre Nazareth ( of was het Betlehem ? ) om vier zeges te behalen maar was vergeten zijn kleine spruiten in hun bed te stoppen.

Elise Roose speelde sterk en kon ook vier bloemtuilen naar huis meenemen.

Stefan Devidt en Danny Kimpe behaalden ook een vier op vier.


Vierde provinciale.B. : Torhout D. - Koekelare E. 3 - 13

De nogmaals versterkte E-ploeg boekte een gemakkelijke zege in Toeroet. Na een 1-6 tussenstand kon Annelies Vermeersch, vroeger weggeplukt door wijlen Trio, nog twee matchen winnen.

Jurgend Delbarge en Dieter Bolle waren op dreef en wonnen vier bloemtuilen.

Stefaan Roose moest één match gewonnen geven en Robbe Crombez behaalde twee zeges.

Met nog drie wedstrijden te gaan en vier punten voorsprong op de voorlaatste is de redding in zicht.


Vijfde prov.A. : Torhout F. - Koekelare F. 14 - 2

Onze jeugdploeg speelde maar liefst vijf belles maar kon slechts één match daarvan winnen.

Simon Roose en Vincent Deschoenmaecker moesten ook nipt twee belles aan de tegenstander laten. Roan Willocx en Robbe Vandenberghe wonnenelk één march.Tekst: Danny Kimpe

19 weergaven

Comments


bottom of page