top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 19 seizoen 23-24

Vets.    :     Oostduinkerke.    -     Koekelare.              9 - 1


Twee oud-voorzitters met lichte vorm van Alzheimer op stap en, zelfs met omleiding, een uurtje te vroeg op afspraak. De thuisploeg was bij winst kampioen en dat was te zien bij de opstelling van hun ploeg. Alleen Koen kon één match winnen, Joris en Danny moesten tevreden zijn met enkele setjes.

Zelfs de terugrit was er eentje met hindernissen. Bij het afrijden van de E40/A18 werden we plots aan de kant gezet door blauwe zwaailichten om te meten hoeveel Cava er nog in onze afgetrainde sixpack zat.



Derde prov.A.    :     Koekelare B.    -     Meulebeke D.              5 - 11


De thuisploeg kon nog aanklampen tot 2-3 maar moest dan zijn meerdere erkennen tegen een sterk Meulebeke. Joris behaalde  een drie op vier, Glenn en Jens elk één zege en Koen moest tevreden zijn met enkele setjes.



Derde prov.B.    :     Koekelare C.    -     Heuvelland-Ieper.              6 - 10


De slag om Ieper voor de tweede plaats werd verloren in de laatste matchen.

Na een gelijk opgaande wedstrijd van 3-3 naar 5-5, 6-6 moest de thuisploeg zich overgeven aan het front waar de kogels hen rond de oren vlogen. Jochen kon nog drie soldaten neerhalen, Dieter twee militairen, Anthon één matroos en Jan verzoop in het water.



Derde prov.C.    :     Koekelare D.    -     Lauwe E.              5 - 11


In de match van de waarheid om volgend jaar in derde prov. te blijven, werd verdiend gewonnen door de bezoekers. Jonas liet zich in slaap wiegen en verloor al zijn matchen. Jurgend en Stefaan moesten zich ook drie keer gewonnen geven en Danny haalde drie Duvels binnen.



Vierde prov.B.    :     Koekelare E.    -     Oudenburg.              11 - 5


Verslaggever Danny legde bij aanvang de jeugd een beetje druk op dat er moest gewonnen worden. Kapitein Dieter nam zijn ploeg op sleeptouw en na een 0-2 begin, bij een 3-3 stand konden de sterk spelende jeugdspelers een kloof slaan naar 7-3. Elise had bijna  een E2 in haar portefeuille en won verdienstelijk drie matchen. Zelfs Klaas had de boodschap bij aanvang begrepen en behaalde ook drie overwinningen. De wederoptredende Roan mag ook tevreden zijn met één zege. Dieter behaalde een vier op vier en achteraf in de kantine een vijf op vijf, maar veel zal hij er niet meer van weten.

Nog Torhout verslaan en we blijven in vierde.



Vijfde prov.C.    :     Koekelare F.    -     Ieper C.              2 - 14


Tegen de leider met ervaren spelers moesten de jongste soldaten van de thuisploeg hun meerdere erkennen. Recreant en debutant Lauran kon in zijn eerste competitiematchen toch enkele setjes binnen halen. Dante en Simon konden een E6 winnen en Robbe was ook verdienstelijk met enkele setjes.



Tekst: Danny Kimpe











42 weergaven
bottom of page