top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 2 seizoen 21-22

Tweede prov.B. : ‘t Smulhoekje A. - Gullegem F. 9- 7


Na een gelijkopgaande wedstrijd met tussenstanden van 2- 2 en halfweg 4- 4, konden de Sorry-boys na een achterstand van 4- 5, vijf spelletjes op rij winnen, waardoor ze de eerste zege behaalden. Kapitein Bart Decaestecker was voortrekker met drie zeges. Frederik Vander Donckt, Jochen Ampoorter en Ruben Yde wonnen elk twee maal.


Derde prov.D. : TTC Bistrant Spanje B. - Bredene A. 12- 4

Na een spannend begin met een 3- 3 stand, won de thuisploeg negen spelletjes op rij, waardoor een duidelijke zege en een eerste plaats in de rangschikking behaald werd. Jonas Reynaert behaalde een 4 op 4. Jochen Barzeele en Anthon Sinnaeve behaalden elk drie zeges en Jan Vandecavey won twee maal.Vierde prov.A. : TTC Sorry C - Bredene B. 3-13


Vooreerst een objectieve vaststelling; als pingpong boksen zou zijn, dan kregen we vorige week een linkse haak en deze keer een rechtse. Tegen een totale knock-out hebben we ons weten te wapenen. Versterkt door Fabrice Loonens namen we het op tegen Bredene.

Fabrice wist zijn rol als favoriet (door Niel, Klaas en ikzelf hem toebedeeld) goed uit te spelen en won twee matches. Hun enige E6 geklasseerde bleek voor hem na een spannende belle toch te sterk. Voor Niel en ikzelf bleken allen te sterk, wij verloren dan ook al onze wedstrijden, soms met grote verschillen in punten, maar evenzeer heel erg nipt. Klaas kon één wedstrijd verzilveren, tegen een E4 waartegen alle anderen het onderspit moesten delven. Goed gedaan!

En dan nu een meer subjectieve benadering: ondanks onze magere cijfers doen we het helemaal niet zo slecht. Laat ons niet vergeten dat we nog maar net in vierde provinciale spelen, voorlopig een stukje boven ons niveau. Soms komt de ontgoocheling eens om de hoek kijken, wel laat ons dan naar de andere hoek kijken: met 3-13 scoren we net onder ons gemiddelde (een simpel hoofdrekeninkje) maar nog steeds beter dan enkele andere ploegen in vierde. Mits nog enige verbetering (waarvan ik weet dat die eraan zit te komen), kunnen we gerust in vierde blijven spelen. Dus: kop op, borst vooruit en de volgende keer zullen we er weer met veel enthousiasme een lap op geven!Tekst A en B ploeg: Danny Kimpe

Tekst C ploeg : Roeland Degrande23 weergaven

Commentaires


bottom of page