top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 2 seizoen 22-23


Tweede prov.A. : Houthulst C. - Koekelare A. 3 - 13

Tegen de woudjongens werd het een gemakkelijke zege. Ex-Sorryspeler P.J. Swaenepoel moest met lege handen terug huiswaarts. Kapitein Bart Decaestecker en Jochen Ampoorter behaalden elk vier zeges, Koen Feys drie overwinningen en Hans Verplancke won twee matchen.

Volgende zaterdag, met als inzet de eerste plaats, de topper tegen Mandelhoek.


Derde prov.A. : Zandvoorde F. - Koekelare B. 6 - 10

Een verplaatsing naar het polderdorp Zandvoorde is nooit gemakkelijk. Koekelare kon snel een voorsprong uitbouwen van 1-4 maar moest iets over halfweg toch de bordjes delen tot 5-5.

Dan konden Joris Gadeyne ( 4 zeges ) en Christophe Clauw ( 3 zeges ) terug een kloof maken, nl.

5-7. Ruben Yde ( 3 overwinningen ) zette de acht op het bord en tenslotte werd het afgemaakt in de laatste twee matchen’ Jan Vandecavey speelde verdienstelijk’


Derde prov.C. : Wielsbeke E. - Koekelare C. 6 - 10

Voor de C-ploeg is de eerste zege ook binnen. Na een uitstekende start ( 1-5 ) viel de motor even uit en was de stand plots 6-7. In de laatste drie matchen werden de puntjes terug op de i geplaatst door Jochen Barzeele, Anthon Sinnaeve en Stefaan Roose ( elk goed voor 3 zeges ). Dieter Bolle boekte na een afwezigheid van 10 jaar een eerste zege.


Vierde prov.D. : Wenduine C. - Koekelare D. 5 - 11

Na winst tegen de kustploeg staat de D-ploeg ook aan de leiding met een 6 op 6. Na 2-2 liepen de moteboys uit en konden de duinenjagers de kloof niet meer dichten. Jurgend Delbarge ( 4 zeges ). Robbe Crombez en Omer Tylleman behaalden elk 3 overwinningen en recreant Koen Vanryckeghem boekte 1 bloementuil.


Tekst: Danny Kimpe

11 weergaven

Comments


bottom of page