top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 20 seizoen 21-22


2de prov.B. : TTC Sorry A. - Eernegem A. 10 - 6

Tegen de buren kon de thuisploeg net uitlopen tot 4 - 0 maar dan stokte de machine en kon de laatste in de stand aanklampen tot 6 - 4. Onze toekomstige medespelers moesten dan een kloof laten en Ruben Ide, met twee zeges, zette de negen op het bord. Een uitstekende Frederik Vander Donckt behaalde vier zeges. Bart Decaestecker kon drie overwinningen binnen halen en Jochen Ampoorter moest tevreden zijn met 1 bloemtuil.


3de prov.D. : TTC Sorry B. - Oostende C. 0 - 16

De FF cijfers zijn geen beeld van de wedstrijden die gespeeld werden. Na vier uur strijd konden zelfs onze jongens geen match winnen. Iedere speler van de thuisploeg speelde minimum een belle.

Jochen Barzeele, Jonas Reynaert, Stefan Devidt en Dieter Delbarge moesten met lege handen huiswaarts, terwijl de Jupiler-boys alle flesjes in hun mandje legden.


4de prov.A. : TTC Sorry C. - TTC Diksmuide. 11 - 5

Een sterke samenstelling van de C-ploeg moest de overwinning thuis houden om zeker de laatste plaats te vermijden. Na een gelijk opgaande wedstrijd met tussenstand 3 - 3 werd een kloof geslagen tot 7 - 3. Het eindresultaat werd nog een gemakkelijke zege. Danny Kimpe, Anthon Sinnaeve en Stefaan Roose wonnen elk drie keer. Klaas De Grande won verdienstelijk twee wedstrijden.


Tekst A, B en C ploeg : Danny Kimpe
23 weergaven

Comments


bottom of page