top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 20 seizoen 22-23

Tweede prov.A. : Koekelare A. - Zandvoorde D. 10 - 6

Na een goede start van 5-2 naar 7-4 kwamen de bezoekers nog sterk opzetten naar 7-6. De thuisploeg kon nadien drie spelletjes op rij winnen tegen een sterke tegenstander uit de

Top 5. Met nog twee belangrijke wedstrijden te gaan tegen rechtstreekse tegenstanders voor de tweede plaats kan het nog spannend worden om de eindronde te halen.

De sterk spelende Jochen Ampoorter en Frederik Vander Donckt behaalden elk vier zeges. Bart Decaestecker en Christoph Clauw waren beter in extra-time dan op het speelveld.


Derde provinciale.A. : Oostkamp A. - Koekelare B. 8 - 8 gespeeld

Een belangrijk gelijkspel in " orscamp ", wat paardenplaats betekent, om de tweede plaats te behouden. Na een thriller van bijna vijf uur en een gelijkopgaand spelverloop moesten de Motejongens op het einde een 8-6 achterstand ophalen. De laatste twee matchen werden op het scherp van de snee gespeeld en uiteindelijk beslecht in twee belles in het voordeel van de bezoekers. Koen Feys was de man in vorm en behaalde een vier op vier. Hans Verplancke boekte twee overwinningen, Jens Tylleman en Joris Gadeyne moesten tevreden zijn met één zege.


Derde provinciale.C. : Kortrijk D. - Koekelare C. 10 - 6

Na de moeilijke verplaatsing naar Kortrijk, met als inzet ook de tweede plaats, konden onze jongens niet met punten huiswaarts keren. De op papier sterkere tegenstander nam onmiddellijk het voortouw en de " Sorry-ploeg " moest de ganse tijd achtervolgen.

Anthon Sinnaeve, terug op niveau, behaalde drie zeges. Stefan Devidt, Dieter Delbarge en Stefaan Roose boekten elk één zege.


Vierde provinciale.A. : Oostende I. - Koekelare D. 00 - 16 FF


Vierde provinciale.B. : Koekelare E. - Zandvoorde J. 6 - 10

De bezoekers kwamen om geen punten te laten liggen in hun strijd om de tweede plaats maar onze thuisspelers verkochten hun vel duur en konden gelijke tred behouden tot 5-5. Na een 5-7 tussenstand kon Lindsey Hosten nog milderen tot 6-7. Koen Vanthournout en Jurgend Delbarge ( elk twee zeges ) konden echter geen gelijkspel meer uit de brand slepen. Onze recreanten Björn Deman en Lindsey Hosten waren zeer verdienstelijk en konden zelfs één overwinning boeken.


Vijfde prov.A. : Zandvoorde M. - Koekelare F. 11 - 5

De jeugdploeg die zich had vastgereden in Oudenburg, begon met enige vertraging aan hun matchen. De iedere week sterk spelende Simon Roose kon deze keer twee matchen winnen.

De opgeviste Hanne Debou behaalde één zege, net als Vincent Deschoenmaecker en Myro Willem Mortier.


Tekst: Danny Kimpe

26 weergaven

Commentaires


bottom of page