top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 21 seizoen 21-22


2de prov.B. : TTC Sorry A. - Torhout A 7 - 9

Tot vervelens toe dit seizoen, opnieuw een nipte nederlaag. Onze A ploeg met 4 ex Torhoutspelers hielden gelijke tred in het begin met 2-2 en een 5-5 tussenstand. Onder meer met een knappe winst van invaller Ruben (2 bloemtuilen) tegen een C2 speler. Uiteindelijk is het jammer om de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen ontgoochelend af te sluiten met 7-9 eindstand. Bart en Frederik, wonnen ook 2 bloemtuilen en invaller Jochen wist ook 1 partij binnen te halen.


3de prov.D. : TTC Sorry B. - Kuurne C 12 - 4

Laatste thuismatch van het seizoen met het bezoek van Kuurne.

De tegenstander, op papier sterker (D0 D2 E0) maar met een speler minder, kon geen vuist maken tegen een gedreven thuisploeg.

Halfweg stonden de bordjes al op 6-2, Stefaan R. versloeg de D2, Anthon pluimde een D0 en D2, Stefan D. blikte de E0 in, waar diesel-Dieter wel van verloor.

De tweede wedstrijdhelft bouwden we de voorsprong verder uit tot een 12-4 eindstand, Anthon behaalde een drie op drie, Stefaan R. en Stefan D. lieten slechts één match liggen, een gerodeerde Dieter maakte (typisch) zijn verliesmatch goed door nog de D2 van dienst in te pakken.

Zo werd Kuurne dus met een lege winkelkar terug naar het Shopping-center gestuurd, de B-ploeg eindigt met nog één uitwedstrijd voor de boeg nu al zeker mooi in het midden van het klassement.

4de prov.A. : TTC Sorry C. - Wenduine D 6 - 10


2 ploegen met dezelfde klassementen (2 x E6 en 2 NG), dus werd het spannend in de sorry arena tot een 5-5 tussenstand. Met enkel nog een winstpartij van debutant Simon Roose werden onze jongens op het eind toch nog overklast. Klaas en Niel haalden 2 overwinningen binnen, Roan en Simon 1.Tekst A en C ploeg : Jochen Barzeele

Tekst B ploeg: Anthon Sinnaeve
21 weergaven

Comments


bottom of page