top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 22 seizoen 22-23

2de provi.A. : Koekelare A. - Ieper A. 10 - 6

Door de overwinning van de A-ploeg in de laatste match en door het verlies van Kortrijk bij Oostende heeft de onderbroken match van vorige week geen nut meer om nog te spelen. De A-ploeg sluit een mooi seizoen af op de tweede plaats en maakt nog kans om te promoveren via de eindronde.

Na een gelijk opgaande start moesten de bezoekers de rol lossen bij 3-2. Bart en Jaron boekten elk drie zeges, Jochen en Glenn behaalden twee overwinningen. Dank aan allen die in de A-ploeg gespeeld hebben.


Derde provinciale.A. : Koekelare B. - Kuurne D. 16 - 00

Ook de B-ploeg behaalde een mooie tweede plaats en mag ook naar de eindronde om eventueel te promoveren naar de tweede provinciale.

Het werd een FF zege tegen staartloze Kuurne. Koen, Joris, Hans en Ruben behaalden elk vier zeges. Basisspelers en reservespelers, bedankt voor jullie inzet.Derde provinciale.C. : Koekelare C. - Zandvoorde G. 5 - 11

Een einde seizoen wedstrijd zonder perspectief. De C-ploeg sluit af op een mooie zevende plaats. Met een aantal spelers meer kon dit ook een tweede plaats geworden zijn.

Jochen en Anthon boekten elk twee zeges, Stefan behaalde één overwinning en Dieter moest al zijn matchen gewonnen geven.


Vierde provinciale.A. : Koelere D. - Bredene B. 16 - 00

De leider Koekelare had geen moeite met de vierde in de stand. Over het hele seizoen was er een nek aan nek race met Jabbeke. Beide ploegen verloren maar één wedstrijd, nl. onderling tegen elkaar, maar de thuisploeg had een betere uitslag.

Jan, Koen, Dieter en Jurgend behaalden elk vier zeges.

Elk jaar worden na afloop van het sportseizoen, de sportkampioenen gehuldigd. Voor onze spelers in de D-ploeg zal dit op 26 mei plaats vinden. De eerste acht spelers die in aanmerking komen, zijn Jan ( 14 ), Koen ( 11 ), Robbe ( 9 ), Danny ( 7 ), Dieter B ( 6 ),

Omer ( 6 ), Stefaan ( 4 ) en Stefan ( 4 ). Indien mogelijk deze datum vrij houden en samen met echtgenote aanwezig zijn in de Balluchon, om jullie prijs af te halen.


Vierde provC. : Koekelare E. - Brugge D. 7 - 9

De E-ploeg was al enkele weken zeker van behoud in de vierde provinciale voor volgend jaar. Er was mogelijkheid in de laatste match om de punten thuis te houden tegen de tegenstander met een onvolledige ploeg. Met vier wedstrijden voor kon de thuisploeg echter geen gelijkspel halen tegen de evenwaardige tegenstanders. Robbe behaalde twee zeges, Omer won één match en Klaas en Niel konden geen bloemtuilen bemachtigen.


Vijfde provinciale.A. : Koekelare F. - Bredene C. 10 - 6

De jeugdploeg kon in hun laatste match een vierde zege bemachtigen. Ze behaalden hun zeges in de terugronde, een duidelijk teken van vooruitgang, met dank aan trainer Bart. Elise, Simon en Roan boekten drie zeges, Briek kon één tulp behalen.

Dank aan ALLE jeugdspelers die mee aan dit succes werkten, dank ook aan de ouders die de spelers vervoerden en die hun kroost naar de training brachten.


Tekst: Danny Kimpe

24 weergaven

Comments


bottom of page