top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 4 seizoen 2019-2020

Tweede prov.A.    :     ‘t Smulhoekje A.    -     Jabbeke A.         2-14

Tegen de topfavoriet om kampioen te spelen in de reeks moest de A-ploeg haar eerste nederlaag toestaan. Jochen Ampoorter en Frederik Vander Donckt konden één zege binnenhalen. Bart Decaestecker en Martijn Devlieger moesten tevreden zijn met de kruimels.


Derde prov.A.    :     Bistrant Spanje B.    -     Oostende B.         3-13

Tegen de ongeslagen leider met C-spelers waren er ook hier geen punten te rapen. Jochen Barzeele kon wel twee matchen binnenhalen. Ruben Yde won één maal. Koen Vandenberghe en Jonas Reynaert moesten met lege handen huiswaarts. Volgende week al een degradatieduel tegen Lauwe voor de laatste plaats.


Derde prov.C.    :     Sinnaeve Poultry C.    -     Jabbeke C.         6-10

Tussen twee ploegen met dezelfde klassementen moesten de Sorry-jongens toch de duimen leggen. De eerste wedstrijden waren een dubbeltje op zijn kant maar de overwinning ging steeds naar de tegenstander. Danny Kimpe behaalde een vier op vier. Dieter Delbarge speelde twee mooie overwinningen bij elkaar. Jan Vandecavey en Jurgend Delbarge konden geen punten pakken.


Vijfde prov.B.    :     Koekelare D.    -     Oostende G.         9-7

Twee ploegen die voor hun eerste overwinning gingen en die was uiteindelijk voor de jeugd van Sorry. Het onvolledig Sorry-team met drie spelers speelde Oostende naar huis. Niel Dingenen, Ashano Rommelaere en Klaas De Grande behaalden elk drie zeges.


Tekst: Danny Kimpe

9 weergaven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page