top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 4 seizoen 2020-2021

Tweede prov.B.    :     ‘t Smulhoekje A.    -     Sportline B.         7 - 9

De derby tussen de laatste en de eerste of anders gezegd Couckelaere - Toeroet, Westhoek - Houtland werd in het voordeel beslecht van de bezoekers na een gelijkopgaande wedstrijd. Van 2-2 naar een lichte voorsprong van 3-6 kon de thuisploeg milderen tot 7-8. Jaron Pascal ( 2 zeges ), terug uit het “ koude “ noorden, kon geen gelijkspel uit de “ brand “ slepen. Een sterke Bart Decaestecker won drie matchen. Jochen Ampoorter en Frederik Vander Donckt moesten tevreden zijn met één zege.


Derde prov.A.    :     Sinnaeve Poultry C.    -     Zandvoorde G.         13 - 3

Na een tweede opeenvolgende zege van de Poultry-boys komen ze op de vijfde plaats in de rangschikking.

De Polderjongens konden geen vuist maken en keken al tegen een achterstand van 10-0 nadat ze vier belles moesten laten aan de thuisploeg. Ruben Yde behaalde een vier op vier. Dieter Delbarge, Jonas Reynaert en Anthon Sinnaeve wonnen elk drie matchen.


Vierde prov.B.    :     Bistrant Spanje D.    Zandvoorde I.         7 - 9

Twee ouderdomsdekens moesten de jeugd, die door kwetsuren niet konden spelen, vervangen.

Na een gelijkopgaande wedstrijd van 2-2, 4-4, kwam er een kloof naar 5-8. Niel Dingenen had bij zijn laatste match tegen een sterke tegenstander kans om de matcht winnen, maar moest zich gewonnen geven in de belle. Danny Kimpe won vier matchen, Jan Vandecaveye behaalde drie overwinningen en kapitein Roeland De Grande verloor eervol zijn matchen.


Zesde prov. reeks NOORD.    :    Sorry E.    -     Brugge G.         6 - 3

Eerste wedstrijd voor de jeugd met bestuurster Dina die in de verkeerde zaal aankwam, waardoor de stress van onze spelers opliep tot een hoogtepunt. Hanne Debou won één match en verloor nog twee belles. Dante en Roan Willocx behaalden ook elk één overwinning bij hun eerste deelname in competitie. 


Tekst: Danny Kimpe


63 weergaven

Comments


bottom of page