top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 4 seizoen 21-22

2prov.B. : ‘t Smulhoekje A. - Kortrijk B. 12 - 4


Voor de eerste maal dit seizoen een volledige A-ploeg. De bezoekers stonden halfweg al 6 - 2 in het krijt. In het tweede deel van de avond kwamen er nog eens zes zeges bij voor de thuisploeg en werd het een gemakkelijke zege. Zo schuift de A-ploeg naar plaats 6 in de stand.

Voor Jaron Pascal was het zijn eerste wedstrijd sedert een jaar en hij moest tevreden zijn met één zege. Kapitein Bart Decaestecker en Jochen Ampoorter legden een feilloos parcours af en wonnen elk vier matchen. Frederik Vander Donckt moest één match prijsgeven.


Derde prov.D. : Bistrant Spanje B. - Leie E. 3 - 13


Na twee zeges moesten ze in hun derde speeldag een zware thuisnederlaag toestaan. De thuisploeg kon nooit in de wedstrijd komen en moest tevreden zijn met drie spelletjes. Dieter Delbarge, Anthon Sinnaeve en Stefaan Roose wonnen elk één match. Jurgend Delbarge moest met lege handen naar huis.



Vierde prov.A. : Sorry Koekelare C. - Zandvoorde H. 0-16


We wisten op voorhand dat we geen cadeautjes zouden krijgen. Volgens doorwinterde spelers van onze eigen onvolprezen ploeg was het geen schande te verliezen tegen (sic) de kampioenenkweker. Ook deze keer bleken ze een maat te groot. Spelen tegen E0 en D6ers bracht het beste in ons naar boven, helaas bleek dit niet voldoende. We bleken niet in staat ook maar één match te winnen. Wat we wel wisten te verzilveren was het respect van onze tegenstanders. De goedlachse guitige bende uit Zandvoorde, waarvan enkele spelers ook in derde provinciale uitkomen hebben zich geen seconde verveeld en waren dan ook kwistig met bemoedigende commentaren.

Bedankt aan Bart en Jurgend om ons voor de match een hart onder de riem te steken; onze tegenstanders zouden meer schrik hebben dan wij, zij hadden immers meer te verliezen. Van deze vrees bleek enkel iets te merken toen Klaas in zijn eerste match een set binnenhaalde. Daarna zagen we enkel zelfvertrouwen en tafeltennis op niveau (alvast bij de tegenpartij).

Bedankt Koen om in te vallen bij deze wedstrijd, je hebt er duidelijk van genoten. 't Was fijn dat je er was, je lach fleurde de ganse wedstrijd op!

Niel, proficiat! Je hebt volgens mij een belangrijke mentale barrière overwonnen; voor het eerst had je vrede met het feit dat je geen overwinning kon behalen, je bleef van de matchen genieten tot de laatste seconde. Je bleef je beter concentreren en liet ons dingen zien om de vingers bij af te likken.

Klaas, lieve broer, bedankt dat TTC Sorry telkens op jou kan rekenen, ik weet hoe fier je bent ons te kunnen verdedigen, en ik voel (of ben ik bevooroordeeld?) dat je binnenkort niet meer zult te stoppen zijn!



Tekst A en B ploeg: Danny Kimpe

Tekst C ploeg: Roeland Degrande




19 weergaven

Kommentare


bottom of page