top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 5 seizoen 2019-2020

Tweede provA.    :     Lauwe C.    -     ‘t Smulhoekje A.         4-12

Tegen staartploeg Lauwe konden de Koekelaarse boys direct een voorsprong nemen van 2-6 en terug huiswaarts keren met een gemakkelijke zege. Bart Decaestecker behaalde een vier op vier, Martijn Devlieger en Jochen Ampoorter behaalden elk drie zeges en Philip Caudron kon twee maal winnen.


Derde prov.A.    :     Lauwe D.    -     Bistrant Spanje B.         7-9

In een spannend duel tegen Lauwe en met een 4-1 achterstand konden de Sorry-boys zes spelletjes op rij winnen naar een 4-7 door toedoen van de zeer sterk spelende Dieter en Jochen. De thuisploeg kon nog terug komen tot 6-8 maar de voorzitter maakte het af voor de ploeg. Dieter Delbarge, ingevallen voor zijn pa, pakte net als Jochen Barzeele drie zeges. Danny Kimpe behaalde twee overwinningen en Koen Vandenberghe won tegen “ Cokelaere Patrick.


Derde prov.C.    :     Roeselare B.    -     Sinnaeve Poultry C.         8-8

In een reeks waar alle ploegen aan elkaar gewaagd zijn, moesten de Sorry-jongens na een 0-2 en 2-3 voorsprong een ganse wedstrijd achtervolgen tot Stefan de nummer 1 van de Rodenbach-jongens ook aan zijn palmares toevoegde in de belle en zo een gelijkspel uit de brand sleepte. Stefan Devidt nam de ploeg op sleeptouw en behaalde vier zeges. Onze kippenboer Anthon Sinnaeve kon twee kippetjes binnenhalen in de kattenstaart. Stefaan Roose en Jurgend Delbarge ( je weet wel, de pa van ... ) behaalden elk één belangrijke zege.


Vijfde prov.B.    :     Jabbeke E.    -     Sorry D.         7-9

Na twee opeenvolgende zeges voor de jeugdploeg zijn ze gestegen naar de vierde plaats. In deze wedstrijd was het Niel Dingenen die de ploeg vooruit stuwde met vier zeges. Klaas De Grande en Ashano Rommelaere behaalden elk twee zeges en chauffeur Roeland De Grande haalde het broodnodige punt binnen om te winnen.


Tekst: Danny Kimpe

7 weergaven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page