top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 5 seizoen 21-22

Tweede prov.B. : ‘t Smulhoekje A. - Roeselare A. 4 - 12


Tegen de leider in de reeks en met alleen de vaste speler uit de A-ploeg, Bart Decaestecker ( twee zeges ), was het een verwacht verlies. Maar de bezoekers kregen het nu ook niet cadeau want er werden toch vijf belles gespeeld en jammer genoeg vier verloren tegen toch sterke C-spelers.

Dieter Delbarge en Jan Vandecavey konden elk één C-speler verslaan. Jochen Barzeele moest na een spannende vijfde set tegen DE nr.1 toch het onderspit delven.

Derde prov.D. : Bistrant Spanje B. - Roeselare E. 10 - 6


De B-ploeg staat op een gedeelde tweede plaats in de rangschikking maar tegen de rode lantaarn was het toch wachten tot aan match 12 om de punten thuis te houden. De bezoekers konden aanklampen tot 5 - 4 maar moesten dan de rol lossen. Anthon Sinnaeve en Jonas Reynaert behaalden elk drie overwinningen, Stefan Devidt en Jurgend Delbarge boekten elk twee zeges.Vierde prov.A. : Damme B. - Sorry Koekelare C. 16-0


Uitwedstrijd tegen Damme. Tja, hoe moet ik het verwoorden?

Beginnen met het positieve; onze twee invallers, Roan en Elise (spreek uit: Elieies, niet Elize! Zal het niet meer doen...) bleken er best zin in te hebben, en bleken uiterst aangenaam gezelschap. Elieies bleek van geen kleintje vervaart, niet op haar mondje gevallen, rijpe commentaren te geven en een levende GPS te zijn; omie en opie woonden daar, en ook tante was niet veraf. Een klein uurtje heeft ze ons weten te onderhouden met ditjes en datjes.

En dan de wedstrijden zelf: na een beetje een meewarige ontvangst (zijn dit jullie klassementen, en moeten wij daar onze tijd aan verdoen?) bleek dat we inderdaad niet echt op onze plaats stonden, zo kwam het toch bij mij over. Rondom ons niets dan talent, de moed zonk me wat in de schoenen. We verloren alle matches met één lichtpuntje: Elise wist één set binnen te halen, proficiat! Gelukkig bleek ik met mijn gevoel alleen te staan; Klaas vond het toffe en leerrijke wedstrijden, Roan en Elise hebben nooit de moed opgegeven en bleven ervoor gaan, ze waren dan ook heel blij te hebben kunnen spelen.

Lieve vrienden, ik hou van jullie, tot een volgend verslag (en tot ziens natuurlijk).


Tekst A en B ploeg: Danny Kimpe

Tekst C ploeg: Roeland Degrande
25 weergaven
bottom of page