top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 6 seizoen 21-22

Tweede prov.B. : ‘t Smulhoekje A. - Meulebeke C. 7 - 9


Een nederlaag die hard aankomt tegen een ploeg die ook wil strijden tegen de degradatie. Na een gelijkopgaande wedstrijd van 3-3, 5-5, 6-6, moest de A-ploeg de rol lossen en werd er verloren met nipte 7-9 cijfers. Er werden weer vijf vijfsetters verloren op zes.

Frederik Vander Donckt, ons kersvers lid van de Lions, vocht als een leeuw en won drie matchen. Jochen Ampoorter en Jochen Barzeele behaalden elk twee overwinningen en Ruben Yde moest met lege handen huiswaarts.


Derde prov.D. : Bistrant Spanje B.


Geen wedstrijd deze week voor onze B ploeg.Vierde prov.A. : Sorry Koekelare C. - Oostende E. 4 - 12


Waar we al zo lang op hoopten (twee keer met zestien-nul verliezen blijft wel aan de ribben plakken) is zaterdag toch gelukt. Dankzij de steun van onze toeverlaat en doorwinterde winnaar Anthon zagen we ons verlies toch enigszins beperkt. Dante (spreek uit met euh achteraan en geen éé) kwam net als zijn broer vorige week voor de eerste keer in ploeg C onze eer verdedigen. Hij zag het alleszins goed zitten, liet nooit de schouders zakken maar verloor toch alle matches. Ikzelf kwam niet verder dan dat, hoewel ik wel wist enkele sets binnen te halen. Het zij zo, 'k heb ervan genoten.

Klaas behaalde in een schitterende match tegen een andere E6-geklasseerde een 3-2 overwinning. Ook in de andere matches liet hij zich niet onbetuigd.

Anthon behaalde de overwinning in drie matches, we keken geboeid toe hoe ook hij ervoor moest vechten, we stonden dus toch niet alleen. Bedankt Anthon, 't heeft ons deugd gedaan. Bedankt Dante om in te vallen, volgende keer weer welkom! Bedankt Klaas, zonder jou zat ik allicht niet eens in de pingpong!

Vrienden, het gaat ons (en jullie ook natuurlijk) goed, tot later!


Tekst A en B ploeg: Danny Kimpe

Tekst C ploeg: Roeland Degrande
31 weergaven

Comments


bottom of page