top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 8 seizoen 2019-2020

Tweede prov.A.    :     Oostduinkerke B.    -     ‘t Smulhoekje A.         15-1

Een zware nederlaag voor de A-ploeg bij de garnaalvissers. Een vis konden ze zeker niet aan de haak slaan, maar één garnaaltje konden ze toch bemachtigen door de zege van Frederik Vander Donckt. Bart Decaestecker, Philip Caudron en Stefaan Roose maakten er een uitstapje van tot na middernacht.


Derde prov.A.    :     Oostduinkerke D.    -      Bistrant Spanje B.         10-6

De B-ploeg beet zich ook stuk in het zand van Oostduinkerke. Er werden meer belles verloren dan gewonnen en zo komt de B-ploeg op de voorlaatste plaats te staan. Danny Kimpe en Stefan Devidt konden twee garnalen binnenhalen, Koen Vandenberghe en Jonas Reynaert één visje.


Derde prov.C.    :     Nieuwpoort B.    -     Sinnaeve Poultry C.         13-3

Tegen de leider, waar de Ijzer via de Ganzepoot in de Noordzee uitmondt, kon de C-ploeg niet te veel kabeljauw vangen.Halfweg stond er al een droge 8-0 op het bord. Toch kon Dieter Delbarge nog twee platvissen boven halen. Anthon Sinnaeve ving één tarbot en Jan Vandecavey en Jurgend Delbarge enkele “ schollen “ aan de toog.


Vijfde prov.B.    :     Oostende I.    -     Sorry D.         1-15

In het gehucht Stene waar de Snaaskerkepolder, ook bekend als de Schorre, is, speelden onze jeugdspelers de Tempeliers Tuureluur. Alleen Klaas De Grande verloor een match. Niel Dingenen, Ashano Rommelaere en Roeland De Grande behaalden een vier op vierTekst: Danny Kimpe

17 weergaven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page