top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 8 seizoen 21-22


2prov.B. : 't smulhoekje A. - Woudpalet B. 4 - 12

Moeilijke wedstrijd voor onze jongens tegen één van de favorieten voor promotie naar 1ste provinciale. Dit vertaalde zich al in de eerste wedstrijden van deze ontmoeting.

1-5 bijna halfweg, het was Jaron die de nul van het bord veegde. Even werd het terug een heel klein beetje spannend toen opnieuw Jaron met zijn 2de overwinning samen met Bart (1) en Fré (1) de stand naar 4-6 brachten.

Helaas, in het laatste deel van deze wedstrijd gaf onze tegenstander niets meer prijs. Zonder nog een set af te geven kwam zo de eindstand op 4-12. Voor onze invaller en fiere voorzitter Danny, werd het vooral nadien plezant!

Zo blijft onze A ploeg onderin bengelen met volgende week een belangrijke wedstrijd tegen degradatiekandidaat Eernegem.3prov.D. : Bistrant Spanje B. - Zandvoorde E. 2 - 14

Een zware nederlaag voor onze B ploeg deze week. In de klassementen, maar vooral achter de tafel was het verschil erg duidelijk!

Jan (1) kon verrassend maar verdiend de stand op 1-0 brengen door te winnen van een D0 speelster. Maar vanaf dan stond er geen maat op onze bezoekers.

Onze jongens konden geen vuist maken en de Zandvoordse jeugd zette de stand op 1-10. Hierna verzilverde Ruben zijn enigste winstpartij van de avond.

Uiteindelijk met 2 verloren belles, na een 2-0 voorsprong kwam de eindstand op 2-14. Voor de volledigheid maakten Dieter en Stefan ook deel uit van de B ploeg deze week, maar gaven grif toe dat er niets meer in zat.

Na een mooie start, nestelt de B ploeg zich nu in de middenmoot waarbij alles dicht bijéén staat.4prov.A. : TTC Sorry Koekelare C - Oostduinkerke F 6 - 10


Thuiswedstrijd tegen Oostduinkerke. Zoals gewoonlijk ontvingen we onze gasten in een vriendschappelijke en warme sfeer. Een open en sportieve mindset staan bij ons hoog in het vaandel. Reeds meerdere keren kregen we het compliment dat onze rivalen zich zeer welgekomen en gerespecteerd voelden. Bedankt Niel en Klaas om jullie steentje bij te dragen aan die positieve sfeer!

Anthon was bereid met ons mee te spelen en zo kwamen we met de nodige versterking aan de start. Door een computerprobleem die alle aandacht vereiste liet onze ICT-er de volledige opwarming aan zich voorbijgaan. Niet dat het hem leek te deren; grote broer en toeverlaat haalde vier overwinningen binnen in twee drie- en twee viersetters. Bedankt kerel om mee te spelen in het verhaal van Koekelare C!

Niel behaalde één zege in een driesetter. Daarnaast speelde hij nog een spannende belle waarbij hij het moest afleggen tegen z'n tegenstander. Goed gedaan man, volgende keer voor twee?

Voor Klaas werd het de langste avond van ons vieren. Van de vier matches werden er maar liefst drie in een belle beslist. Twee keer bleek de tegenstander toch net te sterk, de derde haalde hij tot zijn grote vreugde binnen. Goed gedaan man, volgende keer voor twee?

Mijn prestaties bleken ook deze keer niet voldoende om ook maar enig verschil te maken in het puntentotaal van onze ploeg. En toch geven we (is het toegestaan om eventjes koninklijk meervoud te gebruiken of mag ik binnenkort een petitie in de bus verwachten met een eis tot dringend ontslag?) nog niet op. Al was het maar omdat ik toch een setje wist te ontfutselen aan mama Wendy, één van hun E4-en. Goed gedaan man, volgende keer voor twee?


Tekst A en B ploeg: Jochen Barzeele

Tekst C ploeg: Roeland Degrande
20 weergaven

Comments


bottom of page