top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 8 seizoen 23-24

Eerste prov.A.    :     Houthulst A.    -     Koekelare A.              4 - 6


In de wedstrijd met als inzet de eerste plaats, trokken de Motejongens aan het langste eind tegen de woudpaletten. Door het dubbelspel te winnen, kwamen de bezoekers 3-4 voor.Danny ( één zege ) kon de 5 op het bord plaatsen en Joris en Koen ( elk twee zeges ) maakten het af.



Tweede prov.B.    :     Zandvoorde E.    -     Koekelare A.              6 - 10


Naar Zandvoorde is altijd een moeilijke verplaatsing, al stond de thuisploeg op de voorlaatste plaats.

Met op papier een haalbare tegenstander, was het toch nog bibberen tot op het laatste. Iets over halfweg stond het nog 5-5 maar dan schoten de bezoekers wakker en wonnen vijf spelletjes op een rij. Een sterke Fré behaalde vier zeges, Jeroen won er drie, Koen twee en Bart één.



Derde prov.A.    :     Meulebeke D.    -     Koekelare B.              6 - 10


In een ijskoude zaal waar ook de printer het liet afweten, werd er met een half uur vertraging gestart.

Glenn had een off-day maar we zijn blij dat hij er bij was. Hans was weer subliem en Joris moest zich in de laatste match gewonnen geven tegen een sterk spelende "pinguïn".

D4 Christophe was leeg na drie overwinningen en gaf FF voor de laatste match



Derde prov.B.    :     Ieper B.    -     Koekelare C.              11 - 5


De leider leed een eerste nederlaag met een reserveploeg. Toch kon de C-ploeg nog aanklampen tot 4-4 maar bij het keren moesten we op het wee zeges aan de thuisploeg laten en zo was het 6-4. Danny ( drie zeges ) kon nog milderen tot 6-5.Jonas en Jurgend behaalden één zege en Anthon tenslotte moest tevreden zijn met 0 kiekens.



Derde prov.C.    :     Lauwe E.    -     Koekelare D.              10 - 6


Twee kelderploegen streden om uit de gevarenzone te geraken.

Dieter en Stefaan ( elk drie zeges ) konden tot halfweg nog de meubelen redden maar onze water- en rode kruisman speelden Sinterklaas en boekten elk nul mijters.



Vierde prov.E.    :     Oudenburg A.    -     Koekelare E.              5 - 11


Een belangrijke zege voor de E-ploeg die zo naar de zevende plaats opklimt. Tegen de op papier zwakke tegenstander konden Ashano en Elise drie overwinningen boeken, waarna ook Roeland, voor de eerste keer in zijn carrière, drie wedstrijden winnend afsloot. Klaas speelde een beetje Sint en won er twee.

Volgende week volgt een belangrijke match in Torhout met misschien een versterkte ploeg om Torhout achter ons te houden.



Vijfde prov.     :     Ieper C.    -     Koekelare F.              10 - 6


Tegen een sterke tegenstander met zelfs een  D6 in de ploeg, viel de beslissing maar in de elfde match. De op internaat zittende Simon die daar iedere dag in het zwart een paar uur balletjes slaat, kon drie " roo"s"en " naar huis meenemen. Roan, Dante en Robbe behaalden elk één zege.



Tekst: Danny Kimpe









15 weergaven
bottom of page