top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 9 seizoen 21-22


2prov.B. : TTC Eernegem. - 't smulhoekje A. 3 - 13

Tegen de buren van Eringhem moest er gewonnen worden om niet op de voorlaatste plaats terecht te komen. De kasseileggers die al het ganse jaar maar met drie spelers aantreden, door een tekort aan kasseimannen, verweerden zich sterk.

Kapitein Bart Decaestecker moest al direct een match gewonnen geven ( twee zeges ). Match 3 was de clash tussen de twee voorzitters Joris en Danny, waarbij Danny de sterkste was en de stand op 1 - 2 bracht.

De helft van de matchen werden beslecht in belles, waarvan Jochen Ampoorter er drie won. Kapitein Bart zei : “ hij schudt met zijn achterste, dus winnen zal hij, ook al staat hij 10- 7 in het krijt “.

Jaron Pascal, overgewaaid van de Arteveldestad en nog altijd de beste Sorryspeler, moest maar één setje prijs geven en behaalde een drie op drie.


3prov.D. : TTC Drive Oostende C. - Bistrant Spanje B 11 - 5

Logische nederlaag aan zee tegen de mede-leider.

De kustjongens sloegen al snel een kloof naar 5-0 en dan kon Stefan zijn enigste winstpartij omzetten om halfweg een tussenstand van 7-1 op het bord te zetten. Jochen, herstellende van ziekte zag toen al dat het niet zijn avond ging worden. Dieter en Jan (ook allebei 1 zege) milderen met 2 vlotte partijen tot 7-3. Even laaide de hoop weer op, toen bij de thuisploeg een speler met een pijnlijke rug forfait moest geven voor zijn resterende 2 wedstrijden. Dit werd door de geur van croque monsieurs en de stevige tegenstand snel teniet gedaan. Nog voor de klok van 22u stond de eindstand op het blad.

Onze B ploeg zakt zo verder weg in de stand naar een zevende plaats.4prov.A. : Smude A - TTC Sorry Koekelare C - 12 - 4


Zaterdag waren we te gast in Diksmuide. Wat een haalbare kaart bleek (stond Smude niet als laatste in vierde provinciale?) draaide toch nog eventjes anders uit. Wilden ook zij uit de gevarenzone raken en zetten ze hoger geklasseerde spelers in? We kunnen er enkel naar raden! Met een D2, een D6 en twee E4-en bleken ze te sterk voor ons. En nochtans stonden ook wij er niet slecht voor met Anthon Sinnaeve en Stefaan Roose. Bedankt om mee te willen spelen lieve vrienden!

Anthon behaalde twee overwinningen, Stefaan één. De grootste verrassing kwam echter van Klaas. In een schitterende match waar hij 2-0 achterstond in de sets wist hij vooralsnog de overwinning binnen te halen tegen een tegenstander die voor alle anderen te sterk bleek te zijn. De ontlading was groot en voor het eerst gingen bij Klaas de twee handen in de lucht, deze overwinning heeft hem enorm veel deugd gedaan. Goed zo kerel, je bewees nog maar eens dat je blijft strijden tot het einde, chapeau!

Ikzelf bleek nog maar eens vele maten te klein en kon helaas geen enkel punt binnenhalen. Eén lichtpuntje misschien, tegen een D2 speelde ik een goeie wedstrijd en kreeg daarvoor ook lof toegezwaaid van de tegenstrever. Ere wie ere toekomt! (Grapje...)

Daarmee was de eindstand bezegeld, jammer voor ons, goed voor de tegenstanders; 12-4 voor Smude dus.

Tot volgende week, lieve vrienden! RoelandTekst A ploeg: Danny Kimpe

Tekst B ploeg: Jochen Barzeele

Tekst C ploeg: Roeland Degrande
39 weergaven

Commentaires


bottom of page