top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 9 seizoen 23-24

Vet. Eerste prov.     :     Koekelare A.    -     Oostduinkerke A.              3 - 7


De topper eindigde met vier vijfsetters in het voordeel van de bezoekers. Dame Fortuna liet de vets in de steek. In de sets kwam het tot 19-24 en in de punten tot 408-420. 

Zo spannend, zo'n mooie matchen... In de terugmatch misschien enkele E-spelers !



tweede prov.A.    :     Torhout A.    -     Koekelare A.              11 - 5


" Black Saturday " in Torhout waarbij onze jongens aan Thanksgiving deden. Op papier moest het een spannende derby worden maar al vlug bleek dat het een off-day was.

Jeroen, Jochen en Christophe konden nog een punt pakken tegen een E6. Jaron behaalde twee zeges. Meer is er niet over te vertellen.



Derde prov.A.    :     Torhout B.    -     Koekelare B.              12 - 4


Ook hier een zwarte speeldag. Met als inzet de eerste plaats kon de versterkte B-ploeg nog aanklampen tot 5-4 maar dan behaalden de Sparrejongens zeven zeges op rij.

Super Mario Yashi blikte al onze spelers in. Kapitein Joris kon zijn zinkend schip niet recht houden maar behaalde toch twee zeges. Zijn matrozen Bart en Koen behaalden één overwinning en Ruben verdronk in zee.



Derde prov.C.    :     Leie D.    -     Koekelare c.              12 - 4


Als " lijder " twee keer op verplaatsing met een reserveploeg. Door spelerstekort in A en B moest de C-ploeg het onderspit delven. Ze konden nog mee gaan tot 3-3 maar dan was de kous af. Danny had een off-day en Niel behaalde geen overwinningen. Anthon en Stefan konden de meubelen nog redden met twee zeges. De boterhammen waren wel in orde.



Vierde prov.B.    :     Torhout E.    -     Koekelare E.              4 - 12


Nog een belangrijke derby tussen Toeroet en Couckelaere die punten kon opleveren voor het einde van het seizoen. De E-ploeg staat nu in de middenmoot maar zal nog iedere week moeten strijden voor het behoud. De invallers Stefaan en Robbe lieten geen steek vallen en behaalden een vier op vier. Elise en Simon deden wat ze moesten doen en behaalden elk twee zeges.



Vijfde prov.C.    :     Torhout F.    -     Koekelare F.              11 - 5


Nog een derby die verloren werd. Onze jeugd kon echter nog mee gaan tot 4-4 en zelfs nog een 4-5 maken, maar viel dan in slaap en verloor zeven spelletjes op rij.

Roan en Dante behaalden twee zeges, Vincent één en Briek kon er geen winnen.




Tekst: Danny Kimpe

Tekst veteranen: Christophe Clauw










27 weergaven
bottom of page